Vært i butikken og glemt igjen

I dag har jeg vært i butikken for å gjøre ukens innkjøp til familien. Handleturen er alltid en spennende utfordring fordi jeg ikke vet om jeg kommer til å få med meg alle varene jeg hadde planlagt å kjøpe.

Handleturen gikk strålende og jeg fikk med meg alle varene jeg hadde planlagt å kjøpe! Dette gikk strålende og ingen fare for at jeg har glemt de viktigste varene til familien!

I det jeg kommer hjem får jeg beskjed om at det er en liten krise, vi er tomme for tannkrem og tannbørstene bør også byttes. Yngste sønn hadde vært hos tannlegen på skolen og fått beskjed om at han må bytte tannbørsten oftere hvis han ikke ønsker flere tannlege besøk. Plutselig har yngste sønn blitt bevisst på sin egen tannhelse, noe som gjør en far utrolig stolt. Dette betyr lavere tannlegeutgifter i fremtiden!

En stolt far rusler ned til butikken for å handle inn tannkrem og tannbørster til familien. Med erfaring fra forrige handletur bestemte jeg meg for å handle inn ekstra tannkrem og tannbørster slik at jeg slipper å gjøre dette fremover. Så langt så bra, men i det jeg kommer inn i butikken fikk jeg beskjed om at tannbørstene for barn er midlertidig utsolgt. Heldigvis får butikken nye varer i morgen og det er meget stor sjanse for at tannbørstene for barn blir levert i morgen. For å gjøre yngste sønn glad kjøpte jeg den kuleste tannbørsten med helt utrolige og overnaturlige egenskaper. Dette måtte være tannbørsten over alle tannbørster!

I det jeg kommer hjem kommer yngste sønn løpende mot inngangen for å se sin nye tannbørste! Fulltreffer! Han ble utrolig glad for alle egenskapene, men ble fort skuffet fordi den var for stor og børsten var for hard for barn. Han hadde fått beskjed fra tannlegen om at tannbørsten skal passe til barn og at børsten må være myk og skånsom for å unngå skader. Skuffende endte han med å bruke sin gamle tannbørste til jeg fikk kjøpt han en ny tannbørste, noe som ble glemt hver enste gang jeg var i butikken. Etter noen uker klarte jeg endelig å kjøpe han nye!

Min erfaring er at dette er typiske varer jeg ikke tenker så mye på, fordi jeg alltid har det stående på badet og brukes kun 2 ganger daglig. Jeg har ingen spesielle preferanser til hverken merke, type, hard, medium eller myk børste. Når jeg går i butikken tenker jeg først og fremst på hva jeg har lyst til å spise til middag, ikke om tannbørsten må byttes ut eller ikke. Jeg brukte den i dag tidlig og den virket fortsatt bra! Dessverre tenker jeg ikke så mye på min egen tannhelse før jeg får regningen fra tannlegen.

 Abonnement på tannbørste er midt i blinken for alle foreldrer som har travle dager!